logo Nyte Vision

FOTOGRAFIE

Nautische Fotografie

Als maritiem fotograaf sta je zelf nooit op een foto, je staat achter je camera.

Jij als schipper hebt ook de touwtjes of het roer in handen, onmogelijk om je eigen schip te fotograferen dus.
Maar je droomt van een professionele fotoshoot van je eigen jacht op volle snelheid, of met de wind in de zeilen?
Dan kan je bij Nyte Vision terecht, het fotograferen van zeil-en motorjachten is mijn passie!

In mijn vrije tijd ben ik zelf regelmatig op het water te vinden, het was een logische keuze om me te specialiseren in nautische-, maritieme- of watersportfotografie. Mijn ervaring als zeiler en de technische kennis die daarbij komt kijken zijn perfect inzetbaar om de mooiste foto’s te maken voor de klant.

Optimist zeiler NED 3382, fotografie van optispring 2022 in opdracht van DOCB
Rode Zodiac RIB van Nyte Vision genaamd "RED ORCA" tijdens de fotografie opdracht voor DOCB, wedstrijd genaamd OPTISPRING 2022 te Port Zelande, op het grevelingen meer in Nederland

Met de snelle zeewaardige rode rib “Red Orca”, een Zodiac 470 PRO met 40PK Yamaha-motor, voorzien van verlichting & PHOTOBOAT-vlag en in samenwerking met een schipper leggen we je zeemanskunsten vast. Steeds een HR-camera in de aanslag zodat er zekerheid is voor voldoende formaat.

Je bent uiteraard niet gebonden aan een bepaalde locatie, deze rib kan met een trailer naar iedere locatie gebracht worden, waar je maar wil. We bekijken steeds de windvoorspelling en de getijden, zodat we niet voor verrassingen staan. Veiligheid staat steeds voorop!

Meestal werkt Nyte Vision in opdracht, maar is ook vaak op het water te vinden om foto’s te maken van zeilwedstrijden en andere evenementen. Wedstrijdcommissies of organisatoren van events op het water kunnen Nyte Vision inhuren als hun eventfotograaf.

Nyte Vision kan bovendien ingezet worden voor de volledige marketing van uw evenement. De online aanwezigheid zal de zichtbaarheid van uw evenement aanzienlijk vergroten, wat deelname zal vereenvoudigen en sponsoring sneller kan bewerkstelligen in de toekomst. 

Geef uw deelnemers de kans om uw evenement in de toekomst te onthouden, deel foto’s met vrienden en op sociale media te verspreiden.

Zeilschip T/S Rupel op de Noordzee, fotografie van Nyte Vision
CreativeCaptain tekst blauw

Huisfotograaf voor

PHOTO 2022 10 17 10 05 55

Belgische Optimist Klasse

Zeilschip T/S Rupel

304946743_583601436792950_3098939424117191049_n
Chiringuito Charters

Zeilcharter Chiringuito

Optimist Zeilteam

Laat ons uw verhaal vertellen door middel van fotografie