logo Nyte Vision

DIGITALE MARKETING

fashion students working as a team at the college
business team
corporate teamwork togetherness unity youth concept
startup business team brainstorming

Social media marketing & beheer

Wij helpen u met het opstarten en onderhoud van de Social Media van uw bedrijf zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. U wenst uw online zichtbaarheid te vergroten en ziet het nut van social media in, maar weet niet hoe of wanneer er aan te beginnen?

Het onderdeel social media beheer is in principe tweeledig: het eerste deel is het maken van een planning voor content en het plaatsen van die content. Het tweede deel is het beheren van je content en kanalen. Dat doe je door te reageren op comments en te monitoren hoe het gaat met je kanalen.

Social media

Converseren met (potentiële) klanten en waarde creëren voor hen via sociale media is een must. Organisaties die online geen conversaties voeren met hun klanten of geen extra waarde bieden aan hun klanten, zullen op termijn verliezen van concurrenten die dat wel doen.

Het digitale en mobiele tijdperk is reeds enkele jaren aangebroken. Het is dus evident dat zowel marketing als communicatie moeten meegroeien met hun tijd. Met welke sociale mediakanalen kunnen wij jou helpen? Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Snapchat,… . Alles is mogelijk.

Welke voordelen brengen sociale media met zich mee? Het vergroten van naamsbekendheid, klantenbinding, het genereren van kliks naar de website en stijging van omzet zijn maar enkele voorbeelden. Daarnaast is het zelfs mogelijk om nieuwe talenten aan te werven via sociale media.

startup business team brainstorming

Beheer - Reacties

Hoe wil je omgaan met reacties op je berichten?
Comments vormen een belangrijk speerpunt voor hoe het gaat met je bedrijf. Goed social media beheer draait juist om het reageren op comments.

Ook hier kunnen wij je advies over geven, of het voor je uit handen nemen.
Het is belangrijk om negatieve comments op de juiste manier af te handelen.

Daarnaast is engagement creëren zo’n beetje het belangrijkste doel van het gebruik van social media. Door te reageren op je volgers krijg je die engagement, en zorg je voor een gevoel van community.

Content - Kalender

Het opstellen van een contentkalender is het startpunt van je social media beheer. Het is de uitwerking van je strategie. De keuze is aan jou: stel je contentkalender zelf op, of laat het doen door Nyte Vision.

Ook het posten van de berichten kunnen wij voor je uit handen nemen. We gaan grof schetsen wat voor onderwerp de posts hebben voor welk kanaal. Geef in je contentkalender aan hoe vaak je wilt gaan posten, bijvoorbeeld 1 keer per week of 1 keer per dag. Belangrijk is dat bijvoorbeeld evenemten hierin worden opgenomen die doorslaggevend zijn voor jouw bedrijf, zoals een workshop die je gaat geven.

Klaar om uw merk te laten groeien? Ontdek hoe onze digitale marketing strategieën uw bedrijf kunnen helpen.